Heeeeeeeejsan igen!

Sorry för dålig uppdatering på sistone.. Men har haft fullt upp med att stadga mig i mitt nya hem och spendera tid med min värdfamilj för att lära känna dem bättre.

Jag är i alla fall väl framme i Houston, landade här torsdag eftermiddag och Dena + John hämtade upp mig på flygplatsen (mina värdföräldrar). Jag bor i ett jättefint hus och älskar verkligen mitt rum + min egna toalett! Yeah. Här är verkligen jättefint!

Torsdagen spenderade jag mest med Dena då jag försökte få mig registrerad i skolan, men jag var tvungen att göra ett engelsktest så kommer inte bli registrerad förrän imorgon...Det är så sjuuuukt mycket pappersarbete här... helt galet! Får damp

I lördags kom min "värdsyster" (Missy) och hennes man (som är svensk) + deras två supersöta barn! De är alla helt sjukt sköna, gillar dem verkligen. Känns som man direkt kommit in i familjen! 
Här är lite bilder från idag + gårdagen:

Missy, Saga och Olivia utanför vårt hus
 
 
Vi åkte till ett matställe som heter Chuck´E Cheese (tror jag det var) där man kunde käka så mycket man ville och sen spela hur många spel man ville. Var sjukt coolt faktiskt, men detta var mest för barn. Finns tydligen ett annat som är mer för ungdomar så det får jag väl prova på nästa gång, hehe.
 
Jag och Olivia idag påväg till kyrkan!
 
John fångade en Possum (eller vad det heter) som vi släppte ut i parken idag. Den har grävt stora hål i trädgården så de var glada att vi fick tag på den.
 
 
Olivia snodde min telefon och kollade på alla mina bilder.
(Om du läser detta Louise Schütt Mauritzon så sa hon, efter att ha kollat på bilder av dig; "I wanna meet Louise")

Nu måste jag sova! Första dagen i skolan imorgon, är sååååååååå nervös! Blalababsjabdljwabdjbwfoadna
...Kommer inte kunna sova...
Jag uppdaterar imorgon om hur det var, tjooooo på er mina fina!
Godnatt <3
 

Jones Beach

Idag åkte vi till Jones Beach och spenderade hela eftermiddagen/kvällen där. Vi hade riktigt bra väder så det var väldigt nice! Sen fick vi 10 dollar för att gå och käka på vilken restaurang vi ville. Jag Lynn, Famke och Sabine käkade tillsammans och vi tog en kids meny på chicken fingers med pommes. Tur var det för portionen var sjukt stor! Haha
Här kommer lite bilder från dagen:
 
Famke och Sabine sooolar på beachen.
 
Vår grupp övar inför vår lilla "show" som vi ska ha imorgon inför de andra.
 
Lynn, Tony och Famke när vi kom tillbaka till campuset. Haha, asså Tony... Han är så rolig.

Imorgon är sista dagen här på Campus.. Shit vad tiden går snabbt. Det har redan gått en vecka och det känns som det var igår jag åkte.. Helt sjukt!
Men nu måste jag sova (igen), ska upp tidigt imorgon och packa etc. Åker ju till Houston på torsdag!!!!
Pussar
 

Times Square!

Idag tog vi tåget till Grand Central Station för att sedan gå till Times Square och spendera i princip hela dagen där. Eftersom jag inte kan shoppa någonting så bestämde jag, Valentin och Lynn oss för att bara chilla hela dagen. Så vi köpte en frappucino och bara trosa runt/satt på time square hela dagen. Det var riktigt skönt faktisk!

Efter det gick vi alla vidare till hamnen för att åka båt runt manhattan och se frihetsgudinnan etc. Sen tog vi limosin tillbaka till Central Station för att bege oss hemåt! 

 
Inne på M&Ms store!! 
 
"Just chilling around at Times Square" som Valetin sa hela tiden. Haha
 
Times Square!
 
Lite bilder från båtturen..
 
Ooooch limosinen tillbaka till Stationen.

Du blir det sängen. Godnatt fina människor!

NYC!

Idag gick vi upp halv 7 för att käka frukost och sen sätta oss på en buss mot New York City! 
Det var riktigt coolt. Förs åkte vi runt och kolla på massa ställen som strawberry fields, ground zero, empire state building etc etc.. Och sen fick vi egen tid så vi kunde gå vart vi ville och shoppa m.m. Jag är sååå ledsen att jag inte kan shoppa någonting, för min väska väger redan 3 kg för mycket :( Så jag får vänta tills jag kommer till Houston. Men jag tror shoppingen är ungefär lika bra där ;)
Vår amerikanska "lunch bag" vi fick med oss på bussen!
 
Strawberry fields
 
 
Britt, Jag, Lynn och Julia vid "The Lake"
 
Hollisteeeeer i NY!
 
 
Valetin (han i svart tröja) är så himla rolig! Skrattar bara han öppnar munnen, haha!

Nu ska jag sovaaa.
Pussar

New Yooooork!!!

Resan till New York gick hur bra som helst. Satt bredvid två danskar som var hur snälla som helst och man pratade mycket med andra utbytesstudenter. Det var en sjuuuukt lång dag. Gick upp vid halv 4 och gick och la mig 28 timmar senare (på grund av tidsskillnaden och sånt) ... Vi landade i New York vid 4 och åkte sedan till New Rochelle Campus där vi bor. Sen käkade vi äkta amerikansk pizza. Herregud vad stor och fet den var, lätt den onyttigaste pizzan jag ätit men fasen vad god den var! Det var massa sås, friterad kyckling, bacon och allt på den haha. Möms! 
Idag har det varit en sjukt lång dag och jag är väldigt trött. Så nu vill jag mest av allt bara sova. Ska upp kl halv 7 imorgon och sen ta buss till New York City och shoppa/se på massa saker så det ska bli riktigt skoj!

Jag har det super här borta, har snackat med hur många utbytesstudenter som helst och alla är verkligen jättegulliga.
Jag och Mette på flygplanet.
 
Min äckliga lilla macka på flyget, torr som fasen. Men var riktigt hungrig så käka den ändå.. hehe

Jag och Lynn, en tjej som kommer från Schweitz och är huuur gullig som helst!
 
Detta var nu ikväll när vi gjorde "Tresure hunt" (det är en lek där man ska göra/samla ihop massa saker...). Det var kul, men var så trött. Är fortfarande jet lagged. Så nu ska jag sova! Hoppas ni har det bra där hemma. Uppdaterar snart igen!

Puss på er 

Packa packa packa...

Har börjat rensa min garderob och sorterat ut vilka kläder som jag förmodligen vill ta med mig till USAAAA nu.
Det har blivit cirka 4 st hela flyttlådor av kläder som jag inte vill ha/ som jag inte använder längre.. Sjukt! Så nu känns det som att jag har yttepytte lite kläder kvar.. Det blir att shoppa en hel del i New York samt Houston dårå! Hehehehehe, najs!

Nu är jag påväg in till Malmö för att shoppa något att ha på mig ikväll till Louises 18-års kräftskiva, (hehe). Kommer inte ihåg senast jag käkade kräftor.. Så mysigt och gott ska det bli!

Ha det underbart så länge så hörs vi snaaaart igen!
Tjohejj


10 dagar!!!!

Idag är det 9 dagar kvar tills jag beger mig heeeelt själv till USA! Galet alltså..

Igår spenderade jag hela dagen med mina bästa, Cecilia och Louise. Kommer sakna dem så mycket nu när jag är iväg. Men jag vet till 100% att den båda kommer finnas kvar sen när jag kommer hem <3

Måste börja sortera mina saker och packa ner vilka kläder jag ska ha med mig snart.. Usch, jobbigt -.-

Men nu ska jag snart åka hem från Cecilia för att spendera hela dagen med familjen. Man är verkligen fullbokad nu de sista dagarna!


Nedräkning...

Idag är det exakt 12 dagar kvar tills jag åker. Helt sjukt!!
Jag trodde att jag skulle ha blandade känslor med att lämna allt här hemma, men just nu känner jag att det är rätt tid. Det känns faktiskt bra att lämna det gamla här hemma och åka iväg ett tag. Visst kommer jag sakna allt och alla enormt mycket, men jag tror jag behöver det.

Jag måste börja tänka på packning!! Gud, har inte alls gjort det än.. Det som har känts så långt bort nu börjar kännas så sjukt nära. Och jag är taggad till tusen!!!!
WOOPWOOOP!!